Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، رضا واحدی‌فر در خصوص اختلال در سامانه تهران من توضیحاتی ارائه کرد و گفت: عملیات رزرو طرح ترافیک فرآیندی است که ۷۰ درصد آن توسط سیستم هوش مصنوعی و ۳۰ درصد باقی‌مانده به دلیل این‌که برخی پلاک‌ها مخدوش هستند و نیاز به بازنگری دارند، توسط نیروی انسانی کنترل می‌شود.

وی با بیان این‌که نیروی انسانی پس از بازنگری پلاک‌های مخدوش اطلاعات خودرو را به مرحله بعد ارجاع می‌دهد، گفت: با توجه به مشکلی که در تامین نیروی انسانی وجود داشت از ۱۶ تا ۱۹ بهمن‌ بحث بروزرسانی اطلاعات با اختلال مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واحدی فر با اشاره به این‌که با پیگیری همکارانم این مشکل حل شد و از ۱۹ دی‌ سرعت چک‌اپراتوری اطلاعات بیشتر شد، اظهار کرد: دوستانمان توانستند تا ۵۰ درصد اطلاعات را به‌روزرسانی کنند اما این ۵۰ درصد اطلاعات که به سمت سیستم تهیه صورتحساب ارجاع داده شد، موجب ازدحام شد چرا که ما در حالت عادی هر شب ارسال تراکنش همان روز را انجام می‌دهیم و وقتی چک اطلاعات گذشته سرعت گرفت این عملیات مباحث فنی ما را با محدودیت مواجه کرد.

وی با بیان این‌که با سرعت گرفتن چک‌اپراتوری اطلاعات خودروها به مرحله‌ای رسیدیم که اطلاعات هر سه روز در یک شب پردازش می‌شد که عملا سبب شد که مباحث فنی با محدودیت مواجه شود، ادامه داد: خوشبختانه طی روزهای اخیر همکاران منابع زیرساختی بانک اطلاعاتی را ارتقا دادند و در حال حاضر مشکل مرتفع شده است و شهروندان به راحتی می‌توانند نسبت به رزرو طرح ترافیک اقدام کنند. هرچند که طی چند روز آینده سامانه بروزرسانی خواهد شد.

واحدی فر با بیان این‌که مشکل رزرو طرح ترافیک به دلیل کمبود نیروی انسانی بود، گفت: اگر اطلاعات خودروها به صورت کامل پردازش نشود صدور صورتحساب مبهم خواهد بود و به همین دلیل سعی کردیم هرچه سریع‌تر مشکل نیروی انسانی را مرتفع کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر بروز اختلال موقتی در سامانه تهران من اظهار کرد: از روز یکشنبه سامانه فعال است و اینگونه نیست که به طور کامل مختل باشد.

سرپرست سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران با بیان این‌که روزانه حدود دو میلیون ثبت پلاک انجام می‌شود که ۳۰ درصد این اطلاعات باید به صورت دستی چک شود، تصریح کرد: حجم زیادی از اطلاعات توسط نیروی انسانی کنترل می‌شود.

واحدی‌فر که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که در این مدت اختلال در سامانه تهران من موجب بروز ضرر به برخی شهروندان شد، اظهار کرد: قطعا رضایت شهروندان را به دست می‌آوریم و این اختلال را جبران می‌کنیم اما از آنجایی که من باید از معاونت‌های مختلف استعلام چگونگی جبران را بگیرم فعلا در این خصوص اظهارنظری نمی‌کنم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سرپرست سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران طرح ترافیک سامانه تهران من رزرو طرح ترافیک نیروی انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۷۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در آخرین شماره از فصلنامه این سازمان، گزارش شاخص‌های آماری بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به پاییز ۱۴۰۲ را منتشر کرده است که بر اساس این گزارش، کل مکالمه‌های شبکه سیار ۸۰,۴۵۸,۰۹۸,۴۹۷ دقیقه اعلام شده است که نسبت به سه ماه سوم سال ۱۴۰۱، ۴۷/‏۵ درصد رشد داشته است و سهم بازار مکالمه اپراتورهای همراه اول ۶۷ درصد، ایرانسل ۳۱ درصد و رایتل ۲ درصد است.

همچنین بر اساس این گزارش متوسط مکالمه ماهانه به ازای هر کاربر در سه ماه سوم سال ۱۴۰۲، ۰۱/‏۱۷۸ دقیقه است که نسبت به سه ماه سوم سال ۱۴۰۱، ۱/۹۷ درصد رشد داشته است، و سهم اپراتورها از ترافیک مکالمات به شرح زیر است.

بر اساس این گزارش کل پیامک‌های شبکه سیار ۱۱۷,۵۰۴,۸۳۶,۵۸۸ دقیقه است که سهم بازار اپراتورها از پیامک همراه اول ۸۴ درصد، ایرانسل ۱۳ درصد و رایتل ۳ درصد است و متوسط پیامک ماهانه به ازای هر کاربر ۲۶۰ است و سهم پیامک‌های ورودی، خروجی و درون شبکه به شرح زیر است.

آمار ترافیک مکالمه ورودی و خروجی در حوزه تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران مشخص شده به این ترتیب که بیشترین آمار ترافیک مربوط به مکالمه درون شبکه ای درون استانی است و مکالمه خروجی به سمت اپراتورهای ثابت در رتبه دوم این ترافیک قرار دارد و مکالمه خروجی به سمت اپراتورهای سیار، مکالمه ورودی بین الملل و همچنین مکالمه خروجی بین الملل در کمترین آمار ترافیک را شامل می‌شوند.

سهم بازار مشترکین اپراتور همراه اول ۵۳ درصد، ایرانسل ۴۳ درصد و رایتل ۴ درصد است و همچنین خطوط فعال دائمی تلفن همراه از تابستان سال ۱۳۹۹ تا پاییز سال ۱۴۰۲ در هر سه اپراتور سیر صعودی داشته است.

کد خبر 6094333 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب
  • گردهمایی همسنگران نیروی انسانی لشکر ۱۷ علی ابن ابیطالب
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌ها است